loading

Oficialiai pripažintas Lenkų katalikų bažnyčia, kaip Žiniuonis kuris perduoda Dievo energija

  • Home
  • Blog
  • Oficialiai pripažintas Lenkų katalikų bažnyčia, kaip Žiniuonis kuris perduoda Dievo energija

Oficialiai pripažintas Lenkų katalikų bažnyčia, kaip Žiniuonis kuris perduoda Dievo energija

Ištrauka iš Juozo Malašausko straipsnio „Ligai sutramdyti jis išsikviečia kosmoso energiją“, spausdinto leidinyje „Trečioji akis“ 1993m. Nr.3 (6-7 psl.)“[-Aš negydau, aš tiktai ryšininkas tarp kosmoso ir žmogaus, aiškina A.Jegerskas.- Priimdamas kosminę energiją, aš patenku į sidabru žvilgantį tunelį. Matau dangaus kūnų figūras, kurios per mane teikia gerąją energiją mano pacientams.


Kalbėjausi ir su pacientais. Antai Birutei Š. Medicininis gydymas buvo beprasmis, nes organizme jau neliko sveikos vietos. Buvo nusileidusi gimda, keturiais centimetrais sumažėjęs inkstas, žemiau kasos padidėję limfmazgiai, kasos ir kepenų uždegimas, susiaurėjusios smegenų kraujagyslės. Po keturių A.Jegersko seansų praėjo skausmai, moteris ėmė vaikščioti.


Ligonė K.A., iki šiol nesikėlusi iš patalo, dabar per seansus mato rūsčias Jėzaus Kristaus akis ir jaučia vis labiau gerėjant sveikatą. Pati ateina į seansus.


A.Jegerskas man parodė iš pacientų gautų laiškų ir padėkų archyvą: “Ačiū, daktare, už sugrąžintą sveikatą, “Tesupranta Jus ne tik Jūsų pagydyti žmonės. Jūs mane išgelbėjote nuo mirties”. Su pagarba, padėkomis rašomi laiškai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Maskvos, Kazachstano, Lenkijos…O Lenkijoje, Ščecine, kai jis pagydė vyskupą, šis leido bažnyčiose gydyti žmones. Rašo žmonės, išgiję po infarktų, nuo bronchinės astmos, impotencijos, nervinės sistemos išsekimo, ginekologinių ligų… Kiekvienai ligai sutramdyti jis išsikviesdavo iš kosmoso gerąją energiją.




Kas jis – Algis Jegerskas?

Sako, dar vaikystėje, stebėdamas Alytaus rajono Butrimonių kaime medituojantį senelį Vincentą, žinojo, kad ir jis bus toks pat. Kai visi eidavo į bažnyčią, senelis įkopdavo į pasirinktą kalnelį ir ten, iškėlęs į dangų rankas, bendraudavo su nežemiškomis jėgomis. Visi jį laikė keistuoliu, tačiau kai kaime kas pasiligodavo, kviesdavo į pagalbą Vincentą, ir šis padėdavo. O prieš mirtį senelis pasikvietė prie lovos Algį ir, gestikuliuodamas rankomis, jam pasakė, kad nuo šiol jis galės gydyti žmones. Tačiau ne nuo žmonių gydymo A.Jegerskas pradėjo savarankišką gyvenimą Mokėsi Leningrado aukštojoje jūreivystės mokykloje, baigęs trejus metus plaukiojo povandeniniame laive. Vėliau baigė aukštąją pilotažo mokyklą ir dvidešimt aštuonerius metus keleiviniais lėktuvais skraidė po SSSR kaip inžinierius mechanikas. Galbūt ir tai paskatino labiau suartėti su kosmosu ir jo energija. O vėliau baigė bioenergetikos kursus, išlaikė egzaminus Maskvos psichologijos institute. Gerai išstudijavo žmogaus anatomiją.. Pirmąjį egzaminą išlaikė Maskvoje, kai per pusę minutės penkiamečiam mediko docento sūnui numalšino dantų skausmą.”


Per 50 darbo metų gydytojas per asmeninius seansus, grupinius seansus įvairiose pasaulio šalyse perdavė „energijos srautą“ apie 1,5 mln. žmonių, daugiausiai gydė Lietuvoje, Lenkijoje, Sovietų Sąjungos šalyse. Jis turi visą archyvą įvairiomis kalbomis parašytų padėkų, stebuklingų išgijimų istorijų. Jis planuoja išleisti KNYGĄ apie savo išgydymus žmonijos labui.


    ♦ Daugiau kaip 350 000 žmonių buvo išgydyti nuo įvairių ligų.
    ♦ Apie 80 žmonių buvo išgydyti nuo mirtinų ligų.
    ♦ Apie 8 žmonėms buvo išjungtas gyvybę palaikantis aparatas, tik prieš tai artimieji suteikė galimybę padėti savo artimajam. Visi šie žmonės buvo sugrąžinti į gyvenimą.
    ♦ Šimtai žmonių po Algirdo seanso atgavo savo aiškiaregystės gebėjimus ir toliau praktikuoja pagalbą žmonėms.
    ♦ Lenkijos katalikų bažnyčios oficialiai pripažintas specialistas, perduodantis Dievo energiją žmonėms, gydo stebuklingais būdais.


Padeda sergantiems: vežiu, skrandžio ir žarnyno opa, neuroze, nemiga, galvos skausmais, endokrininėmis ir kraujagyslių sistemos ligomis, menstruacinio ciklo sutrikimais, gėrybiniais navikais. Atstato kepenų ir inkstų funkcijas, pagerina rėgėjimą. Sėkmingai nuskausmina, palengvina ir sutrumpina pooperacinį laikotarpį. Greitai ir radikaliai padeda gydant infarktus ir insultus. Jo gydomieji seansai užkerta kelią sunkių ligų vystymuisi. Išgydo vaikus nuo: padidinto jautrumo, naktinio šlapimo nelaikymo, cukraligės ir astminio bronchito, mikčiojimo, nervinio tiko, pagerina atmintį ir gabumus.


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

X