loading

Praktiniai Užsiėmimai su Leja Meile Aumiene

  • Home
  • Blog
  • Praktiniai Užsiėmimai su Leja Meile Aumiene

Praktiniai Užsiėmimai su Leja Meile Aumiene

Leja Meilė Aumienė yra kosmoterepeutė, praktikuojanti meistrė-alchemikė, turinti daugiau nei 25 metų patirtį dvasinio ir energetinio gydymo srityje. Jos vedami praktiniai užsiėmimai, apmokymai ir žaidimai suteikia unikalią galimybę giliau pažinti save, transformuoti neigiamas energijas ir atkurti ryšį su savo Tikruoju Aš. Štai keletas pagrindinių veiklų, kuriose galite dalyvauti:


1. Intuityvios Konsultacijos

♦ Leja siūlo asmenines konsultacijas, kurių metu ji padeda žmonėms atrasti savo tikruosius gebėjimus, spręsti emocines problemas ir stiprinti gyvybinį tonusą. Konsultacijų metu atstatomas ryšys su Tikruoju Aš, skatinamas dvasinis augimas, sąmoningumas ir intuicija.

2. Individuali Šokio Terapija

♦ Šokis naudojamas kaip terapinė priemonė, padedanti atpalaiduoti kūną ir sielą. Leja veda individualias šokio terapijos sesijas, kurios padeda išlaisvinti emocinius blokus ir atkurti harmoniją tiek fiziniame, tiek dvasiniame lygmenyje.

3. Individualios Meditacijos

♦ Meditacijos metu siekiama atkurti vidinę ramybę, sutelkti dėmesį ir giliau susijungti su savo aukštesniuoju sąmonės lygiu. Leja veda meditacijas, pritaikytas individualiems poreikiams, kurios padeda pasiekti gilų atsipalaidavimą ir dvasinį atsinaujinimą.

4. Alchemijos Transformaciniai Žaidimai

♦ Leja organizuoja ir veda alchemijos transformacinius žaidimus, tokius kaip „Kryono Kodas“ ir „Brahman-Lila“. Šie žaidimai padeda dalyviams peržvelgti savo gyvenimo situacijas per metaforinius simbolius, pasiekti gilesnį savęs supratimą ir išspręsti vidinius konfliktus. Žaidimai gali būti žaidžiami tiek individualiai, tiek grupėse iki 8 žmonių.

♦ „Kryono Kodas“: Tai žaidimas, kurio metu dalyviai gali sužinoti daugiau apie savo gyvenimo tikslus, iššūkius ir galimybes. Žaidimas remiasi numerologiniais Krajono kodais ir yra skirtas savęs pažinimui bei transformacijai.

♦ „Brahman-Lila“: Šis žaidimas skirtas priimti dieviškas Absoliuto energijas, kurios padeda išvalyti DNR sluoksnius nuo destruktyvių energijų, stiprina žmogaus kvantumą ir skatina sąmonės plėtimąsi. Žaidimo metu dalyviai siekia atkurti vidinę harmoniją ir suvokti savo tikrąją esmę.

5. Pagalba Sieloms

♦ Leja teikia dvasinę pagalbą sieloms, kurios ruošiasi įsikūrimui į fizinį kūną arba palieka šį pasaulį. Ji padeda ir tiems, kurie ruošiasi priimti sielas į savo šeimą, arba tiems, kurie nori palengvinti artimo žmogaus perėjimą į kitą pasaulį.

6. Meistriškumo Klasės: Mylėti Save

♦ Leja veda meistriškumo klases, kuriose mokoma, kaip mylėti save remiantis Jėzaus įsakymu „Mylėk artimą kaip save patį“. Šiose klasėse dalyviai mokosi priimti save, tobulėti dvasiniu ir emociniu lygmeniu bei atkurti pusiausvyrą gyvenime.

7. Gydomieji Masažai

    ♦ Prisilietimo Magija: Tai intuicinis masažas, grindžiamas senovės Huna filosofija, kuris skatina savęs gydymą ir asmeninės galios atradimą. Masažo metu pasitelkiama polinezietiška skara „lava-lava“, suteikianti terapijai polėkio ir kultūrinės dvasios.

    ♦ Relaksacinis Meditacinis Masažas: Šis masažas padeda pagerinti sveikatą, atkurti pusiausvyrą ir sukurti gerovę visose gyvenimo srityse. Masažo metu kūnas ir siela patiria gilią relaksaciją, o užblokuoti ištekliai ir kūrybinės galios atgaivinami.


Leja Meilė Aumienė kviečia visus, kurie siekia gilesnio savęs pažinimo, vidinės harmonijos ir dvasinės transformacijos, dalyvauti šiuose praktiniuose užsiėmimuose, kurie atvers naujas gyvenimo perspektyvas ir padės pasiekti dvasinę pusiausvyrą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

X