loading

Savigyna, Aikido ir Sveikatingumas su Dalius Valančiauskas

  • Home
  • Blog
  • Savigyna, Aikido ir Sveikatingumas su Dalius Valančiauskas

Savigyna, Aikido ir Sveikatingumas su Dalius Valančiauskas

Dalius Valančiauskas – ilgametis pedagogas, savigynos ir aikido instruktorius, aktyviai dirbantis su vaikais bei suaugusiais. Jis veda vaikų stovyklas, organizuoja įvairias sveikatingumo programas, kuriose dėmesys skiriamas ne tik fizinei ištvermei, bet ir sąmoningumo ugdymui, streso valdymui. Buvęs policijos pareigūnas, Dalius naudoja savo patirtį, kad padėtų kitiems atrasti harmoniją per jogos, aikido ir meditacijos praktikas. Jis propaguoja sveiką gyvenimo būdą, yra veganas ir skatina sveikatingumo įpročius tiek individualiuose, tiek grupiniuose užsiėmimuose.





Dalius Valančiauskas yra plataus profilio pedagogas ir sveikatingumo specialistas, turintis didelę patirtį šiose srityse:

  1. Pedagogas ir instruktorius: Dalius ilgą laiką dirbo Lietuvos policijoje, kur mokė pareigūnus, kaip valdyti stresą ir ugdyti sąmoningumą. Jo profesinė patirtis apima ir savyginos instruktoriaus darbą, kur jis padeda mokyti fizinę ir psichinę pusiausvyrą.
  2. Jogos instruktorius: Jis taip pat yra jogos mokytojas, skatinantis žmones pažinti save per fizinius pratimus ir meditaciją. Jo dėstomi principai padeda sujungti mintis ir kūno veiksmus, atstatyti vidinį balansą.
  3. Aikido meistras: Dalius yra sertifikuotas aikido instruktorius, padedantis žmonėms ne tik stiprinti fizinę formą, bet ir ugdyti vidinę stiprybę.
  4. Sveikos gyvensenos praktikas: Būdamas veganu, jis pabrėžia sveiką mitybą ir gyvenimo būdą, siekdamas harmonijos tarp kūno ir proto. Dalius konsultuoja sveikatingumo klausimais, taip pat veda sveikatinimo stovyklas.

 

Jo didžiulė patirtis, įskaitant tarnybą policijoje ir pedagoginį darbą, padeda žmonėms siekti vidinės harmonijos ir sąmoningumo per fizines, psichines ir dvasines praktikas.

 




Dalius Valančiauskas kartu su žmona Jurgita prižiūri unikalią sodybą, įsikūrusią miško apsuptyje su 6 hektarais įrengtų treniruočių takų. Ši gamtos oazė skirta ne tik poilsiui, bet ir sveikatingumo veikloms. Sodyboje vykdomi įvairūs užsiėmimai, apimantys aikido, jogą, kvėpavimo technikas, taip pat fizines ir dvasines praktikas. Į šiuos užsiėmimus įtraukiami tiek vaikai, tiek suaugusieji. Stovyklos vaikams, įrengti takai, meditacinės erdvės ir aktyvus laisvalaikis leidžia atkurti harmoniją tiek kūnui, tiek sielai.

Stovykla “Prie Jaunystės slėnio”

https://www.facebook.com/profile.php?id=100067923307274

🍀 BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA a.ž arba tel. 869927741, arba el. paštu
valjurgita@gmail.com
🍀Vieta : Kražių g.121, Gedruikių km.Užvenčio sen.Kelmės r.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

X