loading

Merkabė ir Žvaigždžių Vartai skirtingų dimensijų ar būties lygių

  • Home
  • Blog
  • Merkabė ir Žvaigždžių Vartai skirtingų dimensijų ar būties lygių

Merkabė ir Žvaigždžių Vartai skirtingų dimensijų ar būties lygių

Merkaba Matrix Stargate – tai sudėtingas dvasinės geometrijos modelis, apjungiantis šviesos kūną ir sąmonės plėtrą, susijęs su kelionėmis per dimensijas. „Merkaba“ yra hebrajų kalbos žodis, reiškiantis „vežimą“ arba „šviesos kūną“, ir tai yra energetinė struktūra, padedanti žmonėms jungtis su aukštesniais sąmonės lygmenimis. Stargate (žvaigždžių vartai) metaforiškai reiškia praėjimą per laiko ir erdvės dimensijas, leidžiantį sielai judėti tarp paralelinių pasaulių, gilinti sąmonės suvokimą ir evoliucionuoti per šviesos kūno aktyvaciją.

Žvaigždžių Vartai

Žvaigždžių Vartai (arba Stargate) yra koncepcija, aptinkama įvairiose ezoterinėse ir dvasinėse tradicijose. Jie reiškia energetinius portalus ar sūkurines angas, kurios jungia įvairius kosmoso ar dimensijų taškus. Žvaigždžių Vartai gali būti naudojami tarpžvaigždinėms kelionėms, judėjimui laike arba prieigai prie aukštesnių sąmonės lygių. Kai kuriose mokymuose teigiama, kad Žvaigždžių Vartai aktyvuojami tam tikromis energetinėmis dažnių ar sakralinėmis ritualais.

Orbital Star of Life ™ Sacred Geometry 3D Jewelry: Merkaba Flower of Life Pendant - Etsy

Sakralinė Geometrija

Sakralinė Geometrija yra koncepcija, tyrinėjanti energetinius šablonus ir formas, kurios yra visų daiktų pagrindas. Ji vertina geometrines figūras kaip dieviškojo tvarkos ir harmonijos išraišką. Sakralinės geometrijos pavyzdžiai apima gyvybės gėlę, Metatrono kubą, auksinį pjūvį ir Fibonačio spiralę. Sakralinė geometrija naudojama meditacijose, architektūroje, mene ir dvasinėse praktikose, siekiant sustiprinti energetinį lauką ir harmonizuoti erdvę.

 

Kas sieja šiuos tris supratimus?

  1. Energetinės ir dvasinės praktikos: Visos trys koncepcijos yra susijusios su energijos ir sąmonės supratimu ir manipuliavimu. Merkabė, Žvaigždžių Vartai ir Sakralinė Geometrija naudojamos siekiant aukštesnių sąmonės lygių ir harmonijos.
  2. Tarpdimensiniai ir tarperdviniai ryšiai: Merkabė ir Žvaigždžių Vartai abu yra susiję su idėja keliauti tarp skirtingų dimensijų ar būties lygių. Sakralinė Geometrija dažnai naudojama kaip priemonė šiems perėjimams suprasti.
  3. Harmonija ir pusiausvyra: Visi trys mokymai pabrėžia harmonijos ir pusiausvyros svarbą. Merkabė subalansuoja vyrišką ir moterišką energijas, Žvaigždžių Vartai atveria kelią harmoningiems perėjimams tarp pasaulių, o Sakralinė Geometrija reprezentuoja harmoniją formoje ir struktūroje.
  4. Mistinės ir ezoterinės tradicijos: Šios koncepcijos dažnai tyrinėjamos įvairiose mistinėse ir ezoterinėse tradicijose, tokiose kaip kabala, gnosticizmas ir šiuolaikinės dvasinės praktikos.

Šios trys sąvokos kartu sukuria visapusišką kosminių ir dvasinių procesų supratimą, leidžiantį giliau suprasti ir sąveikauti su pasauliu ir visata.

 

 

Sacred Geometry Merkaba Abstract Digital Art by Blue Press - Pixels

 

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

X